Letmá ukázka z nového rozšíření pro Splatoon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letmá ukázka z nového rozšíření pro Splatoon

Letmá ukázka z nového rozšíření pro Splatoon

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2018 15:57
Reklama

V zápalu multiplayerových stříleček se možná neprávem zapomíná na Splatoon 2. Přitom se jedná o jednu z mála her podobného druhu na Switchi, které jednak nemá konkurenci, ale ve své podobě nemá ani obdoby a představuje pro milovníky online zápolení klenot. Nintendo ví, že se opět trefilo s netradičním pojetím do černého, a že je potřeba svůj klenot leštit, leštit, leštit.

DLC Octo se nicméně zaměřuje spíše na hráče, kteří by chtěli prožít se Splatoonem nějaký čas o samotě. První placený balíček dokonce zná i své datum vydání, Nintendo jeho vydání plánuje na 31. července, čili přesně na polovinu léta. Už v březnu se prezentoval zvláštním videem na Nintendu Direct, ale od té doby jsme o prapodivném příběhu speciální agentky Octy neslyšeli a neviděli z ní ani minutu.

To se s novou ukázkou mění. Ne, o rozšíření Octo nevíme o moc více, ale následující video poslouží dobře jako teaser na ukázky, které k nám – například z E3 – v dalších dnech a měsících dorazí. Nintendo si za něj bude účtovat 20 dolarů. Jestli za to stojí a jestli vás bude zajímat, to necháme na vás. Splatoon 2 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama