Isaac: Afterbirth+ získal přídavek zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Isaac: Afterbirth+ získal přídavek zdarma

Isaac: Afterbirth+ získal přídavek zdarma

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

2. 5. 2018 08:08
Reklama

Tak trochu úchylná a nechutná, ale přesto (nebo možná právě proto) velice chytlavá rogue-like střílečka The Binding of Isaac s týraným chlapečkem v hlavní roli, se dočkala pátého a posledního obsahového balíčku, nazvaného příznačně zapomenutý. Hra oplývá několika verzemi a celou řadou rozšíření a DLC, takže je potřeba upřesnit, že se balíček týká The Binding of Isaac: Afterbirth+, což je kolekce addonů pro The Binding of Isacc: Rebirth a DLC Afterbirth.

Pro majitele Afterbirth+ je balíček k dispozici zdarma ke stažení a je příjemně napěchovaný obsahem. Mimo obligátních oprav nějakých těch glitchů a chybek, přináší také nový obsah v podobě tajné odemykatelné hratelné postavy, osmi předmětů (mezi nimi třeba dečku a tajemné vajíčko), pět nepřátel, jednoho bose a záplavu nových místností, jichž by mělo do hry přibýt celkově přes osm stovek.

Přídavek je prozatím k dispozici pouze na PC, spolu s balíčkem číslo čtyři se však také chystá i na konzole, datum ale známo není.

Závěrem si dovolím ještě malou noticku: jste-li fandové tvorby Isaacova taťky Edmunda McMillena (stojí také například za krvavou skákačkou Super Meat Boy s flaksou masa v hlavní roli a fůrou dalších flashových her), určitě by vám neměla uniknout ani jeho další připravovaná hra The Legend of Bum-bo. Jedná se o prequel k Binding of Isaac, což je zřejmé již z podobně potrhlé vizuální stylizace, a podobně jako v Isaacovi nás ve hře čekají náhodně generované dungeony, záplava monster, pastí a hádanek. To by to ale nebyl McMillen, aby si pro nás nepřipravil něco praštěného a speciálního, tentokrát v podobě soubojového systému ve stylu spoj čtyři symboly. The Legend of Bum-bo by měla vyjít na PC a iOS již letos, v roce 2019 se pak vypraví na Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama