Crash má nové datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash má nové datum vydání

Crash má nové datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 5. 2018 17:20
Reklama

Předělávka prvních tří dílů legendární skákačky Crash Bandicoot zaznamenala na PlayStation značný úspěch. I když se Crash vždy klonil spíše ke konzoli od Sony, v tomhle případě bylo docela jasné, že se časem ukáže i na jiných platformách.  

Opravdu se tak stalo, a tak si budeme moci Crashovi sváry s doktorem Cortexem užít i na PC, Xboxu One a Nintendo Switchi. Původní datum vydání ale od dnešního dne neplatí. Nebojte, žádný odklad nás nečeká. Právě naopak. Z 10. července se totiž vydání přesunulo už na 29. června.  

Po obsahové stránce bude trilogie totožná s verzí pro PlayStation. Najdeme v ní tedy první 3 díly v novém grafickém kabátku a budeme si moci zahrát i za Crashovu chytrou sestru Coco. Na PC dokonce bude hra podporovat ovládání s klávesnicí a myší, ale kdo by se u hry jako je tato chtěl zbytečně trápit?  

Ještě by to chtělo nějakého zbrusu nového Crashe, co myslíte? Prozatím nám ale bude muset stačit před nedávnem odhalená kolekce fialového dráčky Spyra. Neočekávám on ní nic jiného, než že bude stejně tak dobrá, jako Crashova N'Sane Trilogy 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama