Trailer oznamuje strategii Mars Horizon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer oznamuje strategii Mars Horizon

Trailer oznamuje strategii Mars Horizon

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 5. 2018 10:35 1
Reklama

Touha po poznání vesmíru a kolonizaci dalších planet je pro lidstvo v posledních letech velké téma. Zraky všech se momentálně nejvíc upírají za naším sousedem, Marsem. Na téma kolonizace Marsu vzniklo v minulosti spoustu filmů a herní průmysl se jím naposledy zabýval poměrně nedávno ve strategii Surviving Mars. Na obzoru je další strategická hra, která se hodlá soustředit na rudou planetu. Vyvíjí ji studio Auroch Digital a hra ponese název Mars Horizon.

Ve hře vás čeká úkol ne nepodobný tomu, co jste mohli vyzkoušet v Kerbal Space Program, tedy vedení vlastní vesmírné agentury. Čeká vás výzkum technologií, stavba lodí, ačkoliv zřejmě ne v takové míře, jako jíž ve zmíněném Kerbalu, první krůčky na cestě nad orbit domovské planety a posléze posádkou ovládané lety na Mars. Události ve hře budou ovlivněny volbami, které na své cestě ke hvězdám učiníte a k dispozici by měla být i tvorba ikonickým satelitů, raket a modulů, jež se do vesmíru podívaly v reálu.

Hra se může pyšnit podporou a získaným grantem od UK Space Agency, která zodpovídá za vesmírné programy ve Velké Británii. Vývojáři tedy mohou načerpat zkušenosti a rady z reálného výzkumu vesmírných letů, což jistě přidá na autentičnosti herního zážitku. To vše by měl pohánět engine Unity.

Datum vydání prozatím nebylo oznámeno, podle všeho bychom se ale měli dočkat ještě letos. Hra je vyvíjena pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na stránkách Auroch Digital vývojáři spustili i vlastní podcast, ve kterém se postupně budeme moci dozvídat další informace z průběhu vývoje. Necháte si líbit další vesmírné dobrodružství, nebo raději zůstanete u zelených Kerbalů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama