Tennis World Tour na PC a Switchi později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tennis World Tour na PC a Switchi později

Tennis World Tour na PC a Switchi později

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2018 11:33 1
Reklama

Po dobách tenisového ticha přichází doba hojnosti. S raketou bude na kurtu pobíhat Mario, netradičně si na jaře můžeme zahrát Australian Open a taktéž se můžeme zanedlouho stát tenisovou světovou jedničkou v Tennis World Tour. Pokud máte konzole Xbox One nebo PlayStation 4, bude to doslova za pár. Pokud máte PC nebo Switch, musíte si počkat.

Tennis World Tour je ze všech projektů asi nejambicióznější. I když to je do jisté míry dané tím, že Mario cílí a trochu jiné hráče a podle ohlasů není AO Tennis dvakrát povedené. Ale ambice neplynou jenom ze stavu světa okolo, plynou i z toho, že mnoho vývojářů v minulosti pracovalo na sérii Top Spin, která je branná jako to nejlepší, co se mezi tenisovými hrami objevilo.

Vraťme se ale k datu vydání. Na Xboxu One a PlayStationu 4 vyjde TWT už ani ne za týden, konkrétně 22. května. Téměř další měsíc ale musíte čekat, máte-li PC anebo hybridní Switch. Na obou těchto platformách vývojáři ze studia Breakpoint vydají svou hru až 12. června, tedy prakticky v předvečer veletrhu E3.

Kromě jiného hru notně vylepší day one patch, ale rozhodně nebude jediným opravným balíčkem, kterého se dočkáme. Autoři totiž už před časem řekli, že budou pečlivě naslouchat samotným hráčům a na základě jejich zpětné vazby budou hru ladit za chodu. Ostatně je možné, že prostřednictvím updatu se rozšíří i žebříček světových hráček a hráčů. Těch totiž ve hře není zas tolik, kolik bychom si přáli. Jejich úplný seznam si můžete přečíst zde.

Tennis World Tour si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama