Nový mód opepří Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový mód opepří Fortnite

Nový mód opepří Fortnite

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

19. 5. 2018 14:00 1
Reklama

Další dočasný herní mód dorazil do známé akce Fortnite, konkrétně do verze Battle Royale, která je free to play. A co nás v tomto dočasně dostupném módu s tajemným názvem Solo Showdown čeká?

Vzhledem ke slovu Solo v názvu, se do boje skutečně pustíme samostatně, tedy bez týmu. Pravidla jsou následující. Hráč hraje padesát her v rámci Solo Shodown a dle svého umístění v každé hře získává náležitý počet bodů. Pokud vás zajímá jaký počet bodů přesně získáte za konkrétní umístění, navštivte oficiální příspěvek zde. Počty bodů všech zúčastněných hráčů se na konci spočítají a nejlepších sto hráčů bude odměněno herní měnou V-bucks, kterou samozřejmě mohou utratit za co chtějí.

Žádné speciální charakteristiky hry v tomto módu nemají a od klasického solo módu je vlastně k nerozeznání. Na oficiálním blogu bude pravidelně aktualizováno současné umístění, takže se můžete podívat, kde přesně jste umístění a jak vypadá konkurence. Už nyní lze pozorovat některé hráče, kteří mají nahráno až padesát zápasů. Ale pozor, body budou spočítány již v pondělí 21. května 10.00, tedy pozítří, takže svých sto her musíte nahrát v ne zase tak dlouhém čase. Odměny jsou následující:

  • 1. místo: 50,000 V-bucks
  • 2. - 4. místo: 25,000 V-Bucks
  • 5. - 50. místo: 13,500 V-bucks
  • 51. - 100. místo: 7,500 V-bucks

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama