Tvůrci Fortnite upozorňují na podvody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Fortnite upozorňují na podvody

Tvůrci Fortnite upozorňují na podvody

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

28. 5. 2018 15:10 2
Reklama

Pokud znáte akci Fortnite, pak vám zajisté není cizí ani prémiová herní měna zvaná V-bucks. Tu si lze pořídit za platbu reálnými penězi. Někteří hráči se však systém snaží obejít a chytají se na nabídky různých podvodníků, jež nabízí V-bucks výrazně levněji nebo dokonce zdarma.

Tweet na oficiálním účtu tak varuje, že jediným místem, kde si V-bucks můžete pořídit, jsou stránky Fortnite.com a EpicGames.com. Doslova vyzývá "řekněte ne podvodům". Na internetu se bohužel i tak převážně děti a dospívající chytají na tisíce podvodných nabídek (mimo jiné i na Youtube).

Ve většině případů video požaduje stáhnout určitou aplikaci, za což je údajně odmění body, za které si lze V-bucks pořídit. Jiní podvodníci rovnou požadují informace o účtu jako jsou třeba přihlašovací údaje. Epic Games nás tak rovnou směruje na stránku zabezpečení (viz zde), kde jsou mimo jiné popsány i podvody s prémiovou herní měnou. Tato stránka však není v češtině, takže ne každý ji bude přesně rozumět. Například se zde zmiňuje, že pokud jsme se nějakým způsobem dříve již pokoušeli získat V-bucks, máme si pro jistotu změnit heslo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama