Team Sonic Racing oficiálně odhalen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Sonic Racing oficiálně odhalen

Team Sonic Racing oficiálně odhalen

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 5. 2018 14:10 1
Reklama

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že nový závodní titul ze Sonicova univerza se zanedlouho představí. Měli jsme za to, že samotné odhalení přijde až na E3, ale Sega nehodlá čekat další týden. Nový titul se jmenuje Team Sonic Racing a rovnou se nám představil v kratičkém traileru.

Sonic se za volant posadí na konci letošního roku. Na Team Sonic Racing pracuje studio Sumo Digital. V jejich portfoliu najdete kromě minulých závodů se Sonicem třeba Dead Island 2, Snake Pass nebo Little Big Planet 3. Jak můžete vyčíst z názvu, hratelnost se bude soustředit na týmové závodění.

V každém závodu bude až 12 hráčů v unikátních vozidlech, které si navíc budete moci poupravit podle svého gusta. Sega oznámila, že krom singleplayeru bude Team Sonic Racing obsahovat online multiplayer a k tomu lokální splitscreen až pro čtyři hráče. Celkově si zahrajeme za 15 postav. Podobně jako v Mario Kart budou po trati rozházené různé pover-upy, které vám pomohou dostat se na přední příčky.

Už poslední závodní hra ze Sonic univerza působila velice podobně jako Mario Kart, jen tomu stále něco chybělo. Pokud by to dopadlo dobře, konečně budou mít i hráči na ostatních platformách dobrou alternativu. Team Sonic Racing vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama