Příští Pokémon pro NS bude velkým krokem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští Pokémon pro NS bude velkým krokem

Příští Pokémon pro NS bude velkým krokem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 6. 2018 13:33
Reklama

Před pár dny potvrdilo Nintendo spekulace ohledně dvou nových titulů Pokémon Let's Go Pikachu a Let's Go Eevee. Na to velké Pokémon RPG si ale budeme muset ještě rok počkat. Let's Go totiž bude jen taková menší odbočka. Dosud jsme nevěděli, jak vlastně Pokémoni vycházející příští rok budou vypadat. Díky rozhovoru v japonském Famitsu jsme se ale dozvěděli víc.

O hře mluvil CEO Cunekazu Išihara. Dle jeho slov se v příštím roce můžeme těšit na plnohodnotného následovníka hlavní série Pokémon. S tím přijde i zbrusu nová v pořadí už osmá generace. Poslední generace dorazila s Pokémon Sun & Moon, které vyšly před dvěma lety. Odbočka Let's Go je pak návratem ke kořenům série a k prvním 150 pokémonům z regionu Kantó. Trailer z minulého týdne nicméně v závěru odhalil, že při propojení hry s aplikaci Pokémon Go budou hráči odměněni ještě nikdy neviděným pokémonem - že by nás tedy již v listopadu čekalo setkání s prvním zástupcem zbrusu nové generace?

Išihara také řekl, že můžeme očekávat větší grafický skok. I když Let's Go vypadá lépe než díly na kapesních konzolích, dokázali bychom si představit, že ze Switche je možné dostat mnohem víc. Mimo to ještě potvrdil, že vydání se plánuje na druhou polovinu příštího roku. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby připadlo na stejné období jako Let's Go, tedy na listopad.

Na E3 by se měly objevit jen další informace ohledně Let's Go a propojení s mobilním Pokémon Go. Pokémon RPG se nám v blízké budoucnosti nejspíš nepředstaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama