Nová zbraň i ninja nyní ve Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová zbraň i ninja nyní ve Fortnite

Nová zbraň i ninja nyní ve Fortnite

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 14:05
Reklama

Dnešní den novinkám ohledně novodobého hitu Fortnite opravdu přeje. Nejdříve jsme vás informovali o aktualitách ohledně nové verze pro Nintendo Switch, dále představili světový turnaj a nyní nastal čas podívat se na nejnovější update 4.4 (potažmo 4.4.1) a všechny inovace, které do titulu přináší.

S novou verzí jsme se dočkali zbrusu nového charakteru v PvE části hry Save the World. Jde o maskovaného ninju, který stále zůstává zahalen tajemstvím. K průzkumu pak poslouží nová lokace v podobě fotbalového hřiště s krásně zeleným trávníkem. Nechybí však ani nová zbraň. Pod názvem Thermal Scope Assault Rifle je si užijeme automatickou útočnou pušku v epické a legendární verzi s poškozením 36 až 37.

Dočkali jsme se již také updatu na verzi 4.4.1., který například nabízí možnost nahlásit hráče z PvE módu Save the World (připomínáme, že ten není dostupný u Nintendo Switch verze hry). Zpět byl přidán i dočasně vyřazený nákupní košík jakožto první "vozidlo" ve hře. Ten měl brzy po vydání technické potíže a musel být dočasně stažen ze hry. Je ale zpět. Samozřejmostí je také dlouhý výčet menších úprav a oprav, které si lze v angličtině přečíst v oficiálním příspěvku.

K dočasným radovánkám pak poslouží módy Sniper Shootout, ve kterém je možné využít pouze odstřelovačky a útočné pušky s dalekohledem. Další dočasný mód se jmenuje 50V50 a již z názvu je patrné, že se proti sobě postaví dva týmy hráčů po padesáti. Jde již o třetí verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama