Fortnite brzy obdrží novou kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite brzy obdrží novou kampaň

Fortnite brzy obdrží novou kampaň

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

24. 6. 2018 14:38 3
Reklama

Když se řekne Fortnite, drtivá většina hráčů si v současné době zřejmě představí pouze battle royale část hry. Není divu, jde o tu polovinu hry, která je free to play a jejímu šíření tak nic nebrání. Společnost Epic Games však nezanevřela ani na PvE rovinu a v kooperitavniním módu Save Tthe World se dočkáme zbrusu nové kampaně s názvem Canny Valley.

Dle nového oznámení má dorazit krátce po verzi 5.0, která je naplánována již na příští měsíc. Nová příběhová linie má zodpovědět mnoho (palčivých) otázek, jako například to, zda je doktor Vinderman hrdinou či zloduchem a co se mu v minulosti vlastně stalo. Dozvíme se i kdo je Ray a kde vlastně zrovna vězí. Otázkou už nebude ani co je to vlastně všemi dobře známá bouře a kde se tu vůbec vzala.

Kromě mnoha zajímavých nepřátel a lokací narazíme i na oblíbené hrdiny jako je třeba Dennis, Penny nebo Lars. V příštích měsících se máme dočkat také nejméně dvou nových typů nepřátel, ale ještě předtím se proti nám postaví odolnější varianta Shieldera, po kterém následně dorazí nový soupeř v podobě Zappera.

Nově nám hra oznámí i to, zda se podnikly kroky proti hráči, kterého jsme předtím nahlásili. Dle autorů tak budeme vědět, že systém funguje a snaží se vytvořit co možná nejlepší prostředí pro hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama