Mario startuje papírovou motorku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mario startuje papírovou motorku

Mario startuje papírovou motorku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 6. 2018 07:06
Reklama

Papírová skládačka Nintendo Labo leží v regálech obchodů už přes dva měsíce. Majitelé konzole Nintendo Switch, kteří si karton zakoupili, už pravděpodobně stihli realizovat piano, rybářský prut i další výrobcem připravené nápady. Někteří už také dozajista zvládli své výtvory řádně pomačkat, potrhat a dalšími kreativními způsoby zlikvidovat. Takže zpátky do obchodu pro další karton, protože je zde zajímavá novinka.

Zbystřit by měli především konstruktéři, jimž se podařilo objevit všechny možnosti stavebnice, a pomalu se chystají hodit papír do ohně. Nový update totiž rozšiřuje tituly dostupné pro Labo. Šikovné rozšíření se týká hry Mario Kart 8 Deluxe. S jeho pomocí bude hru možné ovládat na papírové motorce.

Mario Kart tedy doplní závody motorek, původní hru připravenou přímo pro Labo. Potvrzuje se tak předpoklad, že životnost stavebnice bude ze strany Nintenda podporována dalším a dalším obsahem. Mario Kart je pro papírová řídítka jako zrozený, hráči nepřijdou ani o možnost využívat všudypřítomné power-upy.

Nový update je dostupný již nyní, navíc zcela zdarma. Pokud jste majiteli Mario Kart 8 Deluxe a Nintendo Labo, můžete novinku ihned vyzkoušet. Pokud potřebujete čerstvý karton, můžete si ho objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama