RPG Cat Quest bude mít pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Cat Quest bude mít pokračování

RPG Cat Quest bude mít pokračování

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

27. 6. 2018 11:34
Reklama

Cat Quest je hra tak rozverně roztomiloučká, že má jeden už při pohledu na její obrázky chuť začít šišlat a také ji ve skutečnosti nebrat příliš vážně, ne-li rovnou odsoudit jako infantilní hříčku pro děti. Tou sice možná malinko je, ale dlužno jedním šmahem dodat, že se zároveň jedná o pořádné RPG se všemi prvky hratelnosti na tom pravém místě.

Nechybí příběh o velkolepých dracích, plnění odlehčených úkolů v otevřeném světě, hack and slash souboje, rozdělování bodíků mezi užitečné dovednosti a samozřejmě ani zástupy huňatých koťátek v malinkých přilbičkách s výřezy pro ouška, čichání k šantě ani velmi časté šlofíky.

Ať už vám první díl trestuhodně unikl (nyní na Steamu s 50% slevou a možností vyzkoušet demo), nebo ne, vězte, že se hra dočká pokračování pod názvem Cat Quest II: The Lupus Empire. S dodatkem, že dvě tlapky jsou lepší než jedna, přichází s novinkou v podobě kooperativního multiplayeru pro dva, kdy se ke slovutné kočičce z prvního dílu bude moci přidat psí parťák ve snaze nastolit mír ve dvou válčících královstvích. Hru nicméně bude možné hrát také v jednom hráči.

Jinak, soudě alespoň dle níže přiloženého videa, bude sequel nejen vizuálně velmi podobný svému předchůdci. Těšit se tedy můžeme na pohodovou hratelnost, pastelově barevný svět, veselou hudbu, ne vždy snadné hack and slash souboje s poťouchlými nepřáteli, truhličky nacpané poklady a mňauózní kočičí (a nově také psí) slovní hříčky a humor.

Cat Quest II: The Lupus Empire vyjde zkraje příštího roku na PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama