Crash dostává HDR a vychází na PC, XO a NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash dostává HDR a vychází na PC, XO a NS

Crash dostává HDR a vychází na PC, XO a NS

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 6. 2018 10:36 9
Reklama

Crash Bandicoot se stal jednou z ikonických postaviček prvního PlayStationu a původní trilogie byla s touto značkou neodmyslitelně spjata. Ta se minulý rok dostala v remasterované podobě pod názvem Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i na PS4, tím ale Crashovo dobrodružství rozhodně neskončilo. V březnu totiž Activision oznámil příchod N. Sane Trilogy i na PC, Xbox One a Nintendo Switch, která právě vychází.

Aby toho nebylo málo, současně s rozšířením Crashe na nové platformy se dočkala updatu i původní verze remasterované trilogie pro PS4. Ten už tak pestrobarevnou hru obohatí o podporu HDR a je také podmínkou pro stažení nové úrovně, kterou Vicarious Visions připravili.

Rozšíření s názvem Future Tense je totiž potřeba stáhnout samostatně a je už v tuto chvíli zdarma k dispozici na PlayStation Store. Jedná se tedy po více než dvaceti letech o nový obsah inspirovaný úrovní Waterfall, která se měla objevit v úplně první hře. K novému levelu se po instalaci dostanete přes třetí díl Crash Bandicoot: Warped. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy seženete na všechny platformy i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama