Hollow Knight prodal milion a dobývá Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hollow Knight prodal milion a dobývá Switch

Hollow Knight prodal milion a dobývá Switch

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 7. 2018 14:20 5
Reklama

Team Cherry je maličký indie tým z jižní Austrálie, který má za sebou jeden jediný počin. Jmenuje se Hollow Knight a pro nezávislé tvůrce to byl pohádkový start do světa vývoje her – vždyť po roce od vydání na počítačích se hra pyšní již více než milionem prodaných kusů.

Hollow Knight je atmosférická 2D plošinovka, která se na Steamu chlubí vynikajícím uživatelským hodnocením 94 %. Hra však obstála na výbornou i v odborných recenzích – ostatně několik renomovaných zahraničních serverů ji prohlásilo za nejlepší plošinovku minulého roku. Úctyhodným číslem se v rozhovoru pro Kotaku pochlubil Ari Gibson, šéf studia. Počet prodaných kopií je součtem tří platforem – Windows, Mac a Linux, k pokoření milníku pak došlo před několika týdny.

Pokud se vám při pohledu na trailer zdá, že Hollow Knight je přesně takovou hrou, která by se vám líbila na Switchi, máme pro vás dobrou zprávu. Právě před třemi týdny totiž hra vyšla i na platformě od Nintenda, pokud tedy před sebou máte třeba takový zájezd do Chorvatska, Hollow Knight vám bude ideálním společníkem. Na poměry plošinovek se totiž pyšní i opravdu dlouhou herní dobou, zabaví vás totiž na přibližně 30 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama