Pokémon GO slaví druhé narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon GO slaví druhé narozeniny

Pokémon GO slaví druhé narozeniny

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 7. 2018 09:58 4
Reklama

Už to budou dva roky, co jsme poprvé mohli vyrazit do ulic vybaveni powerbankami a objevovat pokémony poseté okolí ve hře Pokémon GO. V souvislosti s tímto výročím si Niantic pro fanoušky připravil další z mnoha akcí. Tentokrát se můžete ve svém okolí porozhlédnout po Pikachu se slunečními brýlemi.

Aby nebylo hledání tak těžké, bude se Pikachu až do 31. července objevovat častěji. Pro vašeho virtuálního trenéra pak bude k dispozici tématické tričko a uši žlutého pokémona. Niantic zároveň dopředu informují, že už brzy se hráči budou moci zapojit do globálního výzkumu pokémona Celebi.

I když se může zdát, že pokémoní horečka za ty dva roky už opadla, opak je pravdou. Analytik Randy Nelson ze serveru SensorTower totiž odhaduje, že hra od svého vydání vydělala přes 1,8 miliardy amerických dolarů a stále se těší velké popularitě. To pro představu znamená, že ročně vydělá zhruba stejně peněz jako GTA Online.

Další novinkou ze světa pokémonů je prohlášení, že další hra Pokémon Quest už dosáhla 7,5 milionů stažení. I přes naší nelichotivou recenzi se hře především na mobilech dobře daří a kombinace pokémonů a free-to-play opět slaví úspěch. Pro pobavení se můžete podívat na japonskou reklamu oslavující úspěch hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama