Wasteland 2: DC vyjde v srpnu na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 2: DC vyjde v srpnu na Switchi

Wasteland 2: DC vyjde v srpnu na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 7. 2018 16:50 4
Reklama

Wasteland 2 od studia InXile Entertainment se řadí mezi velké úspěchy raného období crowdfundingových kampaní. Duchovní otec projektu Brian Fargo a jeho tým dokázali na hru namísto původně požadovaných 900 000 dolarů vybrat o dva miliony víc. Výsledek potěšil především staromilce, na PC debutoval už před čtyřmi lety a o rok později se podíval i na konzole v rámci vylepšené edice s podtitulem Director’s Cut. Tu si již brzy budete moci vychutnat i na cestách.

Wasteland 2: Director’s Cut totiž míří na Nintendo Switch a k mání by měl být už v srpnu. Postapokalyptické RPG, jehož první díl je dodnes považovaný za předobraz legendárního Falloutu, by vám mělo vydržet na zbruba 80 hodin hraní. Mezi jeho klíčové prvky patří svoboda v řešení problémů, složitá rozhodnutí, která nesou závažné následky a samozřejmě i široká paleta možností, jak upravit a poskládat svou skupinu hrdinů.

Director’s Cut verze přidává nové perky, mechanismus takzvaných Precision Strikes, díky nimž můžete vyřadit nepřítele z boje jedním přesným zásahem, a také více než 8000 nadabovaných dialogů. Zatím nevíme, zda verze pro Switch nabídne podporu dotykové obrazovky. Recenzi konzolové verze Director’s Cutu si můžete přečíst pod tímto odkazem.

Studio InXile v současné době pracuje na třetím dílu série, na nějž předloni od fanoušků vybralo přes tři miliony dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama