EA si trhá vlasy kvůli přestupu Ronalda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA si trhá vlasy kvůli přestupu Ronalda

EA si trhá vlasy kvůli přestupu Ronalda

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

11. 7. 2018 12:30 6
Reklama

Není tomu tak dlouho, co by se nikdo neodvážil ani pomyslet na možnost, že by Cristiano Ronaldo nestrávil následující sezóny v Realu Madrid. Takřka nemožné se však stalo skutečností a nejlepší hráč světa se včera upsal slavnému Juventusu. Ťukáte si teď na čelo a ptáte se, proč si o fotbalových přestupech čtete na herním webu? Inu, odpověď je velmi jednoduchá. Kromě fanoušků Realu teď totiž smutní i Electronic Arts.

Ronaldo se totiž měl v dresu Bílého baletu objevit v nejnovějším přírůstku do série FIFA, a to nejen v nějaké podružné roli. Co se týče jeho herního avatara, není nic jednoduššího, než jej převléknout do jiného dresu a poslat do druhého klubu. CR7 se však ve FIFA 19 měl nacházet i na coveru hry, úvodní obrazovce, a hlavně v módu Cesta.

Zatímco předělat úvodní obrazovku a cover hry by pro EA neměl být takový problém, Ronaldova přítomnost v The Journey je opravdovým oříškem – Alex Hunter se s ním totiž měl setkávat v šatnách Realu. A to je pro vývojáře opravdu nepříjemná situace, kterou bude obtížné řešit.

Ronaldo by se tedy mohl zpětně přeskinovat, případně znovu pozvat na motion capture kvůli novým záběrům z Juventusu. Jenže pokud se má Hunter konečně dostat do vysněného Realu, čemuž nasvědčuje i partnerství EA s madridským klubem, bude pravděpodobně nutné příběh totálně překopat. Další možností je nahrazení Ronalda jiným hráčem "Los Blancos", případně by se tvůrci na celou situaci mohli „vykašlat“ a Ronaldovu prezenci buď nijak neměnit, nebo třeba posunout děj příběhu do nedávné minulosti.

Pokud jste zvědaví, jak se v EA se situací nakonec poperou, FIFA 19 si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama