Beyond G&E 2 nebude mít složitý příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond G&E 2 nebude mít složitý příběh

Beyond G&E 2 nebude mít složitý příběh

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 7. 2018 11:57 2
Reklama

Beyond Good & Evil 2 je v současnosti bezesporu jednou z nejočekávanějších her od Ubisoftu. Vydání je ale stále ještě daleko a celá řada detailů nám zůstává neodhalena. O pár z nich se podělila Gabrielle Shrager v rozhovoru pro francouzský web jeuxvideo.com, která má na starost příběh hry. V minulosti pracovala na stejné pozici i na Assassin’s Creed Syndicate nebo The Division.

Dle jejího názoru Beyond Good & Evil 2 nepotřebuje spletitý příběh s hodinovými filmečky a nespočtem dialogů. “Pokud budou mít hodně slov, znamená to, že selhaly,” řekla Shrager. Beyond prý k úspěchu potřebuje kvalitní svět, kde se hráč přirozeně dostane ke všem informacím místo toho, aby ho do toho museli vývojáři nějak tlačit. Tenhle přístup nám trochu připomíná poslední díl série Legend of Zelda, kde se jen prozkoumáváním světa dozvíte celou řadu zásadních informací.

Vývojáři by podle jejích představ měli nechat hráče, ať si do jisté míry vytvoří příběh sami. Jako příklad uvedla Souls sérii, kde je lore opravdu propracované, ale vývojáři vám ho nepřinášejí na stříbrném podnose. Shrager se prý soustředí hlavně na to, aby ve hře bylo nějaké tajemství, které hráči sami během hraní mohou, a hlavně chtějí odhalit.

Toto vyjádření samozřejmě neznamená, že ve hře nenajdeme žádné filmečky ani dlouhé rozhovory, ale bude jich jen tolik, aby to ve výsledku hru spíše nekazilo. Jestli budou vypadat tak dobře, jako zatím vydané trailery, nebudeme si mít na co stěžovat. Jaký styl vyprávění příběhu by vyhovoval vám? Podělte se s námi o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama