Dočkáme se oslav z Fortnite i ve FIFA 19?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se oslav z Fortnite i ve FIFA 19?

Dočkáme se oslav z Fortnite i ve FIFA 19?

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 7. 2018 07:10 3
Reklama

Že bylo fotbalu v uplynulých týdnech hodně? Ale kdeže. Není to tak dávno, co jsme viděli oslavu francouzského střelce Antoina Griezmanna ve finále fotbalového šampionátu ve stylu Fortnite, ostatně jsme vás o tom informovali v této novince. Nyní na stole leží nabídka na další propojení Fortnite a fotbalu, tentokrát s nadcházející FIFA 19, kde by se právě tanečky a další oslavy z této battle royale hry mohly objevit.

Aktuálně tuto možnost diskutují v Electronic Arts, což potvrdil i kreativní šéf vývoje Matt Prior, který zdůrazňuje fakt, že při vývoji se snaží vždy co nejvíce mířit na úroveň realismu ve hře. K čemuž by mohly přispět i oslavy z Fortnite, kterých jsme si mohli na reálných pažitech užít v posledních měsících více než dost, však posuďte sami:

Problémem by však mohly být licence, respektive přístup Epicu jakožto tvůrce Fortnite. Jak je veřejně známo, na autorská práva spousta společností velice dbá, a pro EA by mohlo být oříškem, jak se s americkou společností dohodnout na tom, aby oslavy z fenoménu dnešní doby byly využívané i ve FIFA 19. I sám Prior zatím neví, jestli bude možné se s Epicem dohodnout: „Samozřejmě jsme si všimli, že fotbalisté využívají oslav z Fortnite, a i když by zde mohly být jisté licenční problémy, vždy se snažíme o co nejbližší přiblížení reálného a virtuální fotbalu. Zatím situaci sledujeme a uvidíme, jak to nakonec dopadne“ komentuje celou situaci zástupce EA.

Co vy na celou situaci říkáte? Nemyslíte, že situace může dojít až do té fáze, že hráči začnou mít Fortnite plné zuby? Nebo oceňujete myšlenku na větší propojení s dalšími hrami? Dejte nám vědět do diskuze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama