Nintendo představuje Vehicle Kit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo představuje Vehicle Kit

Nintendo představuje Vehicle Kit

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2018 07:33
Reklama

Je možné, že se vaše papírové výrobky stavebnice Nintendo Labo pomalu rozkládají. V Nintendu s tímto neodvratitelným procesem tak trochu počítají, připravili totiž další originální skládačku. Novinka udělá radost všem petrolheadům, hráči totiž usednou za kartonový volant.

K volantu bude možné spíchnout také plynový pedál, což by mohlo zážitek z jízdy posunout o kus dál. Automobil bude navíc vybaven hned několika zajímavými udělátky, hráči budou mít například možnost metat granáty nebo tasit ozubenou pilu. Budou se hodit během prozkoumávání otevřeného světa. Tím to ale nekončí.

Vozový park je totiž bohatší. K dispozici bude také ponorka a letadlo, tedy pokud se hráčům podaří vozítka složit. Zcela zásadní je pak klíč s Joy-Conem, s jehož pomocí se konkrétní dopravní prostředek aktivuje. Transformace se navíc provede okamžitě po vložení klíče do zapalování, nehledě na situaci, v níž se hráč zrovna nachází. Toho lze samozřejmě náležitě využít, takže pokud se auťák řítí do propasti, lze provést rychlou transformaci v letadlo a s kniplem v ruce nabrat dostatečnou výšku. Během přeletu nad vodní hladinou se pak hráči mohou z pilota velmi jednoduše stát kapitánem ponorky. Prostřednictvím druhého klíče mohou zaměstnat kamaráda, který třeba v autě může pomoct s terorizováním okolí střelbou z pušky. Kromě prozkoumávání světa budou připraveny také závody a další aktivity.

Zajímavá je pak možnost programování vlastních věcí. Takzvaný Toy-Con Garage nabízí jednoduchý programovací nástroj. Vývojáři slibují intuitivní prostředí doplněné tutoriály, přístupné samozřejmě pro hráče každého věku. Kartonové inženýrství navíc nebude vyžadovat žádné speciální součástky, bude možné použít věci dostupné v každé domácnosti, třeba dřívko od nanuku, stuhu nebo kelímek od čaje. Zvlášť děti si tak tímto způsobem mohou osvojit základy programování, Toy-Con Garage může probudit zájem o perspektivní obor. A to už může být pro rodiče pádný důvod k nákupu.

Vehicle Kit bude k dispozici 14. září. Do té doby můžete vyzkoušet starší skládačky z rodiny Labo. Objednat si je můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama