Nolan North o sérii Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nolan North o sérii Uncharted

Nolan North o sérii Uncharted

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 8. 2018 08:38 7
Reklama

Byť už uplynul nějaký ten čas od konce Comic Conu, k nám stále proudí zprávy z této akce. Jednou z nich byl i rozhovor s Nolanem Northem, kterého můžete znát jako hlas takových videoherních postav jako David z The Last of Us, Desmond Miles z Assassin's Creed či Ghost z Destiny. Tou ale jeho úplně nejslavnější postavou je bezpochyby dobrodruh Nathan Drake z Uncharted. A právě o této sérii North promluvil.

V rozhovoru s ním nemohla nepadnout otázka, jaký je Northův nejoblíbenější díl série, kdy tento americký dabér přirovnal čtyři díly Uncharted ke čtyřem rokům na střední škole. „Při tvorbě prvního Uncharted tým nevěděl, jestli hra dostane někdy nějaké pokračování, v prváku také moc netušíte, jak věci fungují. Oproti tomu druhý ročník (tedy Uncharted 2: Among Thieves) už byl lepší, měli jsme víc zkušeností, což bylo na výsledné hře jasně vidět. Naproti tomu ve třeťáku (Uncharted 3: Drake's Deception) už je člověk za hvězdu, navíc si před závěrečným rokem užije nejvíc legrace. A na závěr studia, tedy během prací na čtvrtém Uncharted, jsme věděli, že je konec, že zábava končí, stejně jako když člověk maturuje“ glosuje celou sérii její hlavní hrdina.

North překvapil, když odpovídal, na jakou obtížnost on sám hraje hry ze série Uncharted. „Přece na tu nejlehčí!“ rozesmál se "Nathan Drake". „Nemám rád, když moje postava dostává zásahy, jsem to přece já“ dodává s úsměvem dabér a herec, který za výkon právě v Uncharted 4: A Thief’s End dostal v roce 2016 na The Game Awards cenu za nejlepší herecký výkon.

A co vy, jaké vzpomínky máte na sérii Uncharted? Jaký je váš nejoblíbenější díl? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama