Dead Trigger 2 dosáhl 100 mil. stažení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Trigger 2 dosáhl 100 mil. stažení

Dead Trigger 2 dosáhl 100 mil. stažení

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 8. 2018 07:42 1
Reklama

MADFINGER Games mají důvod k oslavě. Zombie střílečka Dead Trigger 2 totiž zaznamenala 100 milionů stažení, což ze hry dělá nejúspěšnější titul brněnského studia. Autoři jsou samozřejmě nadšeni. Fanouškům děkují za obrovskou podporu, která pomohla dosáhnout tohoto významného milníku.

Slovy díků nešetří ani Marek Rabas, CEO a kreativní ředitel studia. „Osobně bych chtěl poděkovat všem sto milionům hráčům Dead Trigger 2, kteří projevili svou podporu a lásku ke hře. Úspěch byl dosažen především proto, že hra nabídla něco, s čím se hráči na mobilech setkali vůbec poprvé – grafiku na úrovni konzolových her a plynulé ovládání,” prohlásil Rabas.

Dead Trigger 2 získal v minulosti hned několik ocenění. V roce 2013, kdy hra vyšla, získala App Store Best of 2013 Award, plus 148apps’ Best Time Killer, Best Action Game a Best Arcade Game v kategorii iOS a také cenu za Best App Ever 2013 na Androidu. O rok později byla oceněna také u nás, když získala cenu za Nejlepší českou mobilní aplikaci. Dlouhý výčet cen naznačil, že se hře bude dařit i nadále, což se potvrdilo. Titul se stále pravidelně objevuje v žebříčcích nejlepších mobilních her, nejlepších mobilních FPS a her s nejlepší grafikou.

Hru oceňují také samotní hráči. Na Google Play a App Store získala celých 2,7 milionů pětihvězdičkových recenzí. O úspěchu svědčí také fakt, že se hra objevila v animovaném seriálu American Dad, malou roli získala také ve hvězdně obsazeném filmu Unlocked, v němž se objevil třeba Orlando Bloom, John Malkovich nebo Michael Douglas. Není se čemu divit. Dead Trigger 2 zásadně ovlivnil žánr zombie apokalypsy. Hra nabídla 600 herních scénářů, včetně příběhové kampaně, globálních misí, vedlejších úkolů a také pravidelných týdenních eventů.

MADFINGER Games neskrývají vděk za početnou základnu fanoušků a jejich podporu. Na hře nepřestávají pracovat, již nyní připravují další velký update. Koncem léta navíc chystají velké oznámení. Pokud jste Dead Trigger 2 ještě nevyzkoušeli, je nejvyšší čas. Pro více informací o hře můžete navštívit oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama