Prodalo se milion kopií Octopath Traveler
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodalo se milion kopií Octopath Traveler

Prodalo se milion kopií Octopath Traveler

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 8. 2018 14:06
Reklama

Square Enix se v minulosti nechal slyšet, že se chce zaměřit na vývoj originálních titulů pro Nintendo Switch, tedy pokud o jejich hry bude zájem. Za první vlaštovku lze dozajista považovat Octopath Traveler. A pokud by byly další tituly skutečně podmíněny úspěchem čerstvého JRPG, můžeme již teď téměř s jistotou říct, že si Square Enix možnost tvořit další hry pro Switch rozhodně nenechá ujít. Octopath Traveler totiž mizí z regálů rychlostí světla.

Hra je skutečně velký hit. Chvíli po vydání byla velmi těžko dostupná, Amazon hlásil dostupnost nejdříve za jeden až dva měsíce a v Japonsku se hra dokonce zcela vyprodala. Square Enix se situaci samozřejmě snažil co nejdřív vyřešit, brzy na to byly v japonských obchodech naskladněny další kopie. Neuběhlo však ani 24 hodin a situace se opakovala – vyprodáno.

Zákazníci mají samozřejmě možnost pořídit si digitální verzi, nicméně fyzické kopie jsou fyzické kopie. Však to znáte. Nintendo se v této souvislosti neváhalo pochlubit počtem prodaných kusů. K dnešnímu dni se celosvětově prodalo milion kopií, včetně těch digitálních. Nutno dodat, že určitě nejde o konečné číslo.

 A co vy, zkusili jste Octopath Traveler? Hru si můžete objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama