Persona Q2 pro 3DS v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona Q2 pro 3DS v prvním traileru

Persona Q2 pro 3DS v prvním traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 8. 2018 12:41 6
Reklama

Západním hráčům se to možná nemusí tak zdát, ale Persona je obrovská značka. I když je sama podsérií Shin Megami Tensei, má na kontě další spin-offy odvozené od vlastních velkých dílů. Některé nevyšly mimo Japonsko, jiné byly free-to-play tituly a další našly své místo pouze v arkádových hernách. Kromě těchto okrajovějších her jsme se i u nás mohli setkat s tanečními odbočkami, které započal díl z roku 2015 Persona 4: Dancing All Night nebo o rok starším RPG pro 3DS Persona Q: Shadow of the Labyrinth.

Právě poslední jmenovaná hra se po vřelém přijetí dočká pokračování a dokazuje tím, že Persona má i na handheldech, kde se pravidelně objevuje, stále své místo. Vždyť Persona 4 Golden je podle mnohých tím vůbec nejlepším, co si můžete na PS Vita zahrát a díly pro 3DS nezůstávají o moc pozadu.

Celým názvem Persona Q2: New Cinema Labyrinth byla oznámena už minulý rok a bude stejně jako první díl zaměřená na příběh a procházení dungeonů. I tentokrát se vrátí známé postavy nejen z poslední Persony 5, ale přibudou i zcela nové. Datum vydání bylo pro Japonsko stanoveno na 29. listopadu, přičemž vydání pro západní trh by mohlo po vzoru předchozího dílu následovat o pouhých pár měsíců později. Na ukázku zachycující hlavní postavy a zasazení hry se můžete podívat v prvním vydaném traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama