EA mluví o problémech s Ronaldem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA mluví o problémech s Ronaldem

EA mluví o problémech s Ronaldem

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 8. 2018 16:40
Reklama

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o tom, jak dalekosáhlé důsledky mohou pro herní vývojáře plynout z přestupu jednoho fotbalisty. Své by o tom mohli vykládat vývojáři z EA Sports – a v rozhovoru pro DualShockers také vykládají.

Internetový magazín měl možnost pohovořit s kreativním ředitelem a producentem značky FIFA, přičemž slovo padlo i na kontroverzní přestup. „Museli jsme předělat reklamní materiály, nemohli jsme dát na krabici Ronalda v dresu Realu. Zakládáme si na autenticitě a pochybuju, že se v tomhle přestupovém okně odehraje větší přesun, takže je to velká zpráva. Samozřejmě že to pro nás znamenalo práci navíc, ale na tyhle věci máme nouzové plány. Podobné přestupy jsou nedílnou součástí fotbalu, i proto jej milujeme. Už se nám to jednou stalo v poslední den přestupového okna, takže jsme paradoxně rádi, že tentokrát k tomu došlo relativně brzo.“

„Vždycky existují nějaké spekulace. U špičkových hráčů, kteří se ve větším měřítku objevují v našich hrách, musíme vždy počítat s podobnými možnostmi. S kontinuálními změnami v managementu a vlastnících klubů… Nemyslím si, že přítomnost jakéhokoliv hráče v jakémkoliv týmu je neprůstřelná, vždycky se něco podobného může stát. S jejich talentem tady vždycky existuje nějaké „Co kdyby?“ V ideálním případě se to nestane, ale jak jsem již říkal, máme nouzové plány, které s těmito eventualitami počítají.“

V další části rozhovoru se vývojáři radostně tetelí nad přítomností plnohodnotné Ligy Mistrů a mluví o přepracovaném Výkopu, který je teď dle nich mnohem přístupnější casual publiku, a to hlavně díky novým módům. To ale samozřejmě neznamená, že by EA Sports nemysleli i na zkušené hráče, kterým se tyto změny mají také zamlouvat. Prostor v rozhovoru dostaly i vylepšené animace – vlastníky Switche pak potěší, že většina z nich se podívá i na platformu od Nintenda. Nemáme prý čekat stejné verze jako na PC, Xbox One a PS4, tvůrci se sem však pokusili narvat co nejvíce obsahu a vylepšení – dle jejich slov je FIFA na Switchi velkým úspěchem, proto se o hru chtějí i nadále starat.

FIFA 19 vychází 28. září na platformách PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Všechny verze si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama