Závodní Fabia na záběrech z V-Rally 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závodní Fabia na záběrech z V-Rally 4

Závodní Fabia na záběrech z V-Rally 4

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 8. 2018 15:50 17
Reklama

Představte si následující situaci: Máte ukrutnou touhu po projížďce v pořádné plnotučné Fabii. Jenže kde ji vzít, když konfigurátor Škody už nenabízí nic jiného než litrové tříválce a babiččino HTP také moc síly nepobralo? Správně, řešením je V-Rally 4.

Právě závodní speciál Škoda Fabia R5 byl zvolen pro demonstraci Rally módu, a to na tratích v Keni a Malajsii. Je samozřejmě důležité podotknout, že tenhle vůz se nacházel i v posledních dílech WRC od Kylotonn Racing Games (kteří se podílejí i na V-Rally), není tedy vyloženě exkluzivní – my však ve hrách vždy rádi vidíme domácí automobilovou produkci.

Obě videa pak mezi fanoušky vyvolávají smíšené dojmy. Někteří jsou štěstím bez sebe, že se legendární značka vrací, jiní si všímají nehezkých grafických detailů nebo nepřesvědčivého jízdního modelu. Na jaké straně stojíte vy? Nebojte se vyjádřit názor v našich komentářích.

V-Rally 4 vychází v září na PC, PlayStation 4 a Xbox One, později by se měla objevit i na Switchi. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama