Steep na Switch nedorazí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steep na Switch nedorazí

Steep na Switch nedorazí

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 8. 2018 16:05
Reklama

Celou zemi svírají v posledních týdnech obrovská horka, tak by se možná nejeden hráč chtěl zchladit u nějaké té sněhem pokryté hry. Jednou z možností je adrenalinový Steep, který původně vyšel pro PS4, Xbox One i PC na konci roku 2016. Později se začalo spekulovat o možném převedení hry na Switch, což Ubisoft nakonec i oficiálně potvrdil. Dlouho se o switchové verzi Steepu nemluvilo, přičemž dnes konečně vyplaval důvod tohoto mlčení. Titul na tuto konzoli nakonec vůbec nevyjde.

Potvrdili to sami vývojáři jen tak mimochodem na svém Twitteru. Jeden z fanoušků se optal, jak to s vývojem portu vypadá, přičemž se dočkal odpovědi, která majitele přenosné konzole nepotěší. Stojí v ní, že autoři se zaměřují na dodání více obsahu pro originální titul, a z toho důvodu musely být práce na portu zastaveny. V zahraničí se objevily zprávy, že pro Ubisoft bylo příliš obtížné Steep na Switch převést, na druhou stranu je možné, že po olympijském DLC chystají autoři nějaký další výraznější update s novým obsahem, a na switchovou verzi jim prostě nezbyly kapacity. Tak či tak, Steep si na cestách v budoucnosti určitě nezahrajeme, a ačkoliv se zdálo, že Ubisoft po ohlášených portech Child of Light a Valiant Hearts: The Great War bude přenosnou konzoli od Nintenda ještě více podporovat, ta nyní přichází o další výrazný titul.

Co na zrušení portu říkáte vy, mrzí vás, nebo na Switchi hrajete pouze exkluzivity, případně indie tituly? Dejte nám vědět do diskuze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama