New Super Mario Bros. U Deluxe pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka New Super Mario Bros. U Deluxe pro Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe pro Switch

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 8. 2018 09:59 1
Reklama

Tak si to zase jednou zopakujeme. Na Switchi chybí nové velké tituly. A co na to Nintendo? Ano, bude se opět portovat. Z mnohých zdrojů totiž začínají prosakovat zatím oficiálně nepotvrzené informace, že se na přenosné konzoli brzy dočkáme předělaného hitu z Wii U s názvem New Super Mario Bros. U s přívlastkem Deluxe.

Vzhledem k prodejním úspěchům Mario Kart 8 Deluxe se není čemu divit. Ačkoli se jedná o port hry z roku 2014, prodalo se jí více, než na původní platformě. Vzhledem k malé základně majitelů Nintendo Wii U to sice není bůhvíjak překvapivá informace, ale prodejní čísla na Switchi už přesáhly 10 milionů kusů, což je mimořádný úspěch a Nintendo bude určitě pohánět k dalším podobným krokům.

Po vzoru Deluxe edice Mario Kart 8 by New Super Mario Bros. U Deluxe měla nabídnout i obsah navíc. Nabízí se minimálně DLC New Super Luigi U, ale uvidíme, jestli vývojáři nepřijdou ještě s něčím dalším. Pokud se domnělé spekulace potvrdí, měla by se hra z roku 2012 na Switchi objevit ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama