Brněnští Madfinger kutí mobilní e-sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brněnští Madfinger kutí mobilní e-sport

Brněnští Madfinger kutí mobilní e-sport

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 8. 2018 12:20
Reklama

E-sporty se pomalu a jistě stávají velkým světovým fenoménem, a pozadu nechtějí zůstat ani čeští vývojáři z Madfinger Games, kteří jeden takový chtějí předvést na žánrem hodně přehlížené platformě – mobilních telefonech. Bude se jmenovat Shadowgun War Games a podobně jako ostatní tituly ze stejného studia míří proklatě vysoko.

Značka Shadowgun se tedy rozroste o kompetitivní hru, spoléhající na mód Capture the Flag, a to v kláních 5v5. Zápasy se odehrávají v aréně, do kterých hráč skáče jako jeden z hrdinů z populárního univerza Shadowgun Legends. Každý hrdina disponuje unikátními schopnostmi a zbraněmi, přičemž týmová kooperace bude klíčem k úspěchu.

Velkou věcí na poli e-sportů je samozřejmě i bezproblémový a rychlý chod hry, což je v Shadowgun War Games absolutní prioritou – hra bude běžet v plynulých 60 FPS, přičemž na podporovaných top modelech dokonce v 90 FPS.

A jak se ke hře dostat? Pokud se čirou náhodou právě nacházíte na Gamescomu, tak si War Games můžete vyzkoušet přímo na stánku B-057 v hale 9.1. V sobotu proběhne také první turnaj na ESL stage, pokud si však hru chcete pořádně osahat, budete si muset ještě chvíli počkat. Ještě tento rok bude spuštěn beta testing, do kterého se můžete zaregistrovat skrze tento odkaz, globální vydání je pak stanoveno na rok 2019, a to na platformách Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama