Sledujte záběry z Diabla 3 na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Diabla 3 na Switchi

Sledujte záběry z Diabla 3 na Switchi

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 8. 2018 08:03 1
Reklama

Je to jen pár dní, co se dostala na povrch informace o existenci Diabla 3 pro konzoli Nintendo Switch. Hra na Switch vyjde v Eternal edici, která bude obsahovat základní hru, rozšíření Reaper of Souls a menší přídavek s Necromancerem. Nyní se díky GameSpotu můžete sami podívat, jak to Diablu na Nintendu sluší.

Sice to nejsou úplně nejkvalitnější záběry, ale nám jde hlavně o to, že Diablo jede naprosto plynule. Blizzard se očividně těch několik měsíců, co na portu pro Switch pracovali, neflákal. Takže i přes to, že budete hrát na menší obrazovce, nepřijdete o ten správný požitek z řežby. Je vidět, že kolem postavy létá jeden spell za druhým, kolem jsou spousty nepřátel a Switch s tím nemá nejmenší problém.

Skrz Diablo se i Blizzard konečně přidá mezi velké firmy, které podporují nejnovější konzoli od Nintenda. Dokonce se objevili spekulace o tom, že to není to jediné, co chystají. Ve včerejší novince jsme psali o možném portu jedné z neúspěšnějších týmových stříleček současnosti - Overwatch. Nebo byste raději na Switchi viděli nějakou jinou hru od Blizzardu? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama