Shadowgun vyhlášen nejlepší mobilní hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadowgun vyhlášen nejlepší mobilní hrou

Shadowgun vyhlášen nejlepší mobilní hrou

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

23. 8. 2018 14:20
Reklama

Je to pár dní, co jsme vás informovali o oznámení nové mobilní hry od brněnského studia Madfinger. Koncept e-sportu na mobilech pro nás byl něčím nevídaným, a podobně to pravděpodobně viděli i na Gamescomu. Titul Shadowgun War Games totiž byl vyhlášen jako nejlepší mobilní hra celé výstavy.

Ocenění bylo udělováno nezávislou porotou složenou z novinářů a YouTuberů, kteří Shadowgun War Games ocenili mezi desítkami konkurentů, a to hlavně pro jeho skvělou grafickou stránku, ovládání a celkovou hratelnost, která mixuje to nejlepší z klasických taktických a hrdinských stříleček.

„Velmi si ceníme této prestižní ceny,“ řekl Marek Rabas, CEO a herní ředitel Madfinger Games. „Vždycky se snažíme o to, aby naši fanoušci dostali co nejlepší možný herní zážitek, náš nový titul v podobném duchu oživuje tradiční zábavu módu Capture the Flag na mobilních zařízeních.“

Madfinger Games svoji přítomnost na Gamescomu oslaví jejich historicky prvním turnajem právě v Shadowgun War Games. Klání se uskuteční v sobotu 25. 8. v ranních hodinách na ESL stage. Přímý přenos z akce bude přenášen na Twitch kanálu studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama