Oznámeno Rebel Galaxy Outlaw
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno Rebel Galaxy Outlaw

Oznámeno Rebel Galaxy Outlaw

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 9. 2018 12:04 3
Reklama

Vesmírná akce Rebel Galaxy dvoučlenného studia Double Damage Games se v roce 2015 dočkala pozitivního přijetí u hráčů i recenzentů, a tudíž se vývojáři rozhodli navázat dalším dílem. Abychom byli přesní, bude se jednat o prequel, který bude předcházet příběhu z minulého dílu. Chystaná hra má název Rebel Galaxy Outlaw a nabídne hráčům možnost stát se vesmírným kovbojem.

Stejně jako v případě minulého dílu se bude jednat o čistě singleplayerovou hru s důrazem na příběh. Rebel Galaxy Outlaw se bude odehrávat 34 let před událostmi původní hry ve hvězdných soustavách v blízkosti Země. Podle slov autorů se můžeme těšit na vesmírné dobrodružství Juno Markeva, který se sice snaží být slušným člověkem, ale skončí zadlužený a s rozbitou lodí.Kromě obchodování a soubojů dojde i na řadu vedlejších aktivit, jako jsou kostky nebo kulečník.

Na velice malé studio se jedná o celkem ambiciózní projekt, ale vzhledem ke kvalitám Rebel Galaxy není důvod autorům nedůvěřovat. Hra byla oznámena pro PC, PS4 a Nintendo Switch, přičemž datum vydání bylo stanoveno na první kvartál příštího roku. Odhalení hry doprovází i skromný trailer s bohatou nadílkou screenshotů, které najdete pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama