Gameplay ukázka z My Friend Pedro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay ukázka z My Friend Pedro

Gameplay ukázka z My Friend Pedro

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 9. 2018 08:51
Reklama

Kombinace plošinovky a střílečky jménem My Friend Pedro byla představena během E3 konference Devolver Digital. Tuto hru si převezli i na akci PAX West a my se díky tomu můžeme podívat hned na 16 minut záběrů přímo z hraní.

Už od prvních záběrů je nám jasné, že v téhle hře se nebude brát nic vážně. Už jenom fakt, že hlavní postavu doprovází mluvící banán, toho dost naznačuje. I když to vypadá, že půjde o bezmyšlenkovitou akci, dle slov vývojářů budete muset zvolit při hraní správnou strategii. Hlavní postava totiž umí spoustu nevídaných kousků jako je třeba odrážení od zdí, všemožné kotouly a podobné akrobatické kousky. Postavy jako takové vypadají, že jejich těla jsou spíše z gumy než z masa a kostí.

K tomu, abyste se s nepřáteli vypořádali co nejelegantněji, vám pomohou i další mechaniky jako je slow motion, možnost kopat na nepřátele věci z okolí nebo v jednu chvíli střílet na obě strany. Občas se dostanete i do odlišných levelů. V ukázce se jako příklad objevila motorkářská mise.

Konkrétní datum vydání hry zatím neznáme, ale mělo by to být někdy začátkem příštího roku. Zatím je My Friend Pedro oznámeno jen pro PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama