Do Shovel Knight míří poslední přídavky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Shovel Knight míří poslední přídavky

Do Shovel Knight míří poslední přídavky

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 9. 2018 09:31 1
Reklama

I když už jsou to čtyři roky, co poprvé Shovel Knight vyšel, stále do něj přibývá nový a nový obsah. Příští rok v dubnu nás ale čekají dva finální přídavky, po kterých se vývojáři přesunou k jiným projektům. Prvním z nich je Showdown, který do už tak rozsáhlé hry přidá ještě lokální multiplayer až pro čtyři hráče. Celkem si budete moci vybrat ze 16 dobře známých postav. Pak jsou všichni hráči vrženi do arény a je na čase dát všem pořádnou nakládačku.

Krom toho v přídavku Showdown bude i story-mód pro každou postavu, ve kterém najdete několik miniher a novou finální lokaci. Pokud vlastníte původní hru, dostanete Showdown zcela zdarma. Bude se prodávat i jako samostatná hra, ale vývojáři z Yacht Club Games zatím neoznámili, jakou bude mít cenovku.

9. dubna pak přijde vydání Shovel Knight: King of Cards, což je, jak už název napovídá, karetní přídavek. Bude obsahovat plnohodnotnou kampaň se 30 úrovněmi rozdělenými do čtyřech odlišných světů. Stejně jako Showdown i King of Cards dostanou majitelé původní hry zdarma a následně vyjde jako samostatná hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama