První Valkyria vyjde na Switchi. Nevylepšená
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Valkyria vyjde na Switchi. Nevylepšená

První Valkyria vyjde na Switchi. Nevylepšená

David Plecháček

David Plecháček

5. 9. 2018 11:59
Reklama

Valkyria Chronicles 4 míří na Nintendo Switch. Vzhledem k tomu, že hra vychází ke konci tohoto měsíce, vás tato informace zřejmě nezaskočí. Sega ale včera na veletrhu PAX West potvrdila, že na Switch míří i původní hra.

Bohužel ale zároveň fanoušky série trochu zklamala. Abychom vás uvedli do obrazu, v roce 2016 vyšla na PlayStationu 4 remastoravná verze prvního dílu. Pavel si tehdejší podobu hry pochvaloval a jednalo se o ideální možnost, jak do světa zmítaného fiktivní válkou naskočit. Pokud očekáváte, že i Switch dostane vyleštěnou verzi, budete zklamáni.

Sega totiž kromě data vydání, stanoveného na 16. října, potvrdila, že se nebude jednat o remasterovanou verzi, nýbrž o port verze, která debutovala na PlayStationu 3 v roce 2008.

Pokud si ale pořídíte Valkyria Chronicles 4, jež vychází 25. září, dostanete na eshopu Nintenda na první díl slevu pěti dolarů. Pokud nevíte, jestli vám koupě čtyřky za tuto slevu stojí, na storu se nachází přibližně měsíc stará demoverze, abyste si vyzkoušeli, jak se vůbec série hraje. Počítejte ale s tím, že se série za deset let řádné proměnila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama