Nová Legend of Zelda využije Switch naplno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Legend of Zelda využije Switch naplno

Nová Legend of Zelda využije Switch naplno

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 9. 2018 09:30 4
Reklama

Poslední díl série Legend of Zelda vypadal na Switchi opravdu nádherně. Nesmíme ale zapomínat, že současně s tím byla hra vyvíjena i pro předchozí generaci, tedy WiiU. Rozdíl ve výkonu sice není tak znatelný jako třeba u konkurenčních platforem, ale pár věcí by se určitě vylepšit dalo. Eidži Aonuma, který je producentem série, řekl, že další díl naplno využije veškeré vlastnosti jejich nejnovější konzole.

Na konkrétní informace je samozřejmě ještě brzo. Jak tak známe Nintendo, oficiální oznámení přijde nejdřív na příští E3 a to jsme možná ještě moc optimističtí. Přece jenom teď mají dost her, které fanoušci Nintenda očekávají.

Aonuma mimo to uznal, že Breath of the Wild je jedním z nejúspěšnějších dílů celé série. Bohužel ale při jeho vývoji nemohli využít potenciál Switche naplno, protože pro něj nebyl primární platformou. Nejen díky úspěchu poslední Zeldy, ale také díky tomu, že se Switchi velmi dobře daří, se Nintendo rozhodlo, že s dalším dílem využije jeho plný potenciál.

Vydání je ale ještě opravdu daleko. Do té doby by Nintendo mohlo na Switch přinést některé z předchozích dílů. Třeba za takový Wind Waker nebo Twilight Princess bychom se vůbec nezlobili. Jaký díl byste tam nejraději viděli vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama