LEGO Harry Potter vyjde na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LEGO Harry Potter vyjde na Switch

LEGO Harry Potter vyjde na Switch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2018 09:56
Reklama

Kdo by neznal Harryho Pottera. Příběh chlapce, který přežil, je oblíbený jak u dětí, tak u rodičů. Krom knížek a filmů je možné navštívit školu čar a kouzel také prostřednictvím her. LEGO Harry Potter Collection obsahuje hned dvě LEGO hry, zahrnující celých sedm let v Bradavicích. Dosud byla kolekce dostupná pouze na PlayStation 4, brzy se ale dočkají také majitelé konzolí Nintendo Switch a Xbox One.

Čekání bylo dlouhé, ale rozhodně se vyplatilo. Kolekce totiž prošla remasterem. Obě hry mají vylepšenou grafiku, lepší nasvícení a další malé úpravy. Grafika v LEGO hrách sice není nijak zásadní, ale i tak jistě remaster potěší. Kolekce také bude hned v základu obsahovat všechna DLC, takže pro kompletní zážitek není potřeba nic dalšího přikupovat.

Vzhledem k tomu, že her ze světa Harryho Pottera je vcelku nedostatek, jde jistě o zajímavou nabídku. Poslední hrou z tohoto univerza byl mobilní titul Harry Potter: Hogwarts Mystery, zájemce o vyzkoušení však předem varujeme před všudypřítomnými mikrotransakcemi.

LEGO Harry Potter Collection je již nyní dostupná na PlayStation 4, na Xbox One a Nintendo Switch vychází 30. října. Hru si můžete objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama