Komentovaná ukázka ze Starlink
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komentovaná ukázka ze Starlink

Komentovaná ukázka ze Starlink

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 9. 2018 09:49 1
Reklama

Vesmírná akční adventura Starlink: Battle for Atlas se představuje v novém, komentovaném videu. Kromě prozkoumávání vesmíru a jeho pestrobarevných planet, ukazuje i toys-to-life element hry, v podobě vybavování vesmírné lodě různými druhy zbraní.

V ukázce se prezentuje pilot Mason v kombinaci s lodí Zenith. Jako vůdce skupiny odvážných pilotů, se vydáváme na jednu ze sedmi planet ve hvězdném systému Atlas, Haven, za účelem sjednocení jejích obyvatel proti nepřátelské legii.

Hned z kraje ukázky je k vidění krátký vesmírný souboj, který působí v souladu se stylizací hry velmi arkádově a ukazuje možnosti zbraní Shredder a Frost Barrage. Zbraně se budou dělit do několika kategorií a bude možné je libovolně měnit pomocí modulů na reálném modelu lodi, který bude součástí balení hry.

V dalším střetu při průzkumu planety Haven je k vidění i speciální schopnost, která se bude lišit u každého z pilotů. Následuje jednoduchý puzzle, opět využívající modularitu lodi. Po cestě narazíme i na zvířata, která bude možné oskenovat a získat bonusové zkušenostní body.

Starlink: Battle for Atlas vychází 16. října na PS4, Xbox One a Switch. Zakoupit si ho můžete včetně bohatého příslušenství pro vaše vesmírné lodě na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama