Mega Man 11 demo a nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mega Man 11 demo a nový trailer

Mega Man 11 demo a nový trailer

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 9. 2018 12:25
Reklama

Historie série Mega Man sahá až do roku 1987. Od té doby má na kontě nejen spoustu regulérních dílů, ale i řadu spin-offů, včetně rozsáhlé odnože Mega Man X. V posledních letech si Capcom ověřil zájem o tuto značku vydáním několika sbírek starších titulů, z nichž poslední s názvem Mega Man X Legacy Collection vyšla letos v červenci. U portů starších her to ale nekončí, protože za necelý měsíc vyjde už jedenáctý díl původní série.

Nový trailer Mega Man 11 nejen že ukazuje další záběry ze hry, ale především oznamuje demoverzi hry, kterou si můžete už teď stáhnout na PS4, Xbox One i Nintendo Switch. Ačkoli hra vychází i pro PC, demoverze se pro tuto platformu zřejmě nechystá. Mega Man 11 vyjde na PC a všech konzolích současně 2. října.

Obsahem hratelné ukázky je jedna z osmi úrovní, kde se modrý hrdina utká s Block Manem. K vyzkoušení bude i novinka v podobě Double Gear systému, který umožní v případě nízkého zdraví zpomalit čas a zachránit se pomocí silného útoku. Hru doprovází tradičně kvalitní soundtrack, jehož klavírní verzi dostanete zdarma v případě předobjednání digitální verze hry. Pokud toužíte po fyzické kopii, můžete si jí na PS4 a Xbox One pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama