Oznámen thriller Those Who Remain
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen thriller Those Who Remain

Oznámen thriller Those Who Remain

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 9. 2018 07:00
Reklama

Předpokládáme, že herní studio Camel 101 vám pravděpodobně nic neříká. Nám až doposud taky ne, nicméně kdokoliv, kdo si do hlavičky vlastního webu napíše „Úžasní herní vývojáři“ přeci musí stát za to, no ne?

Hráči, kteří na Steamu jejich postarší hry Gemini Wars a Mechs & Mercs: Black Talons, ohodnotili devatenácti, resp. 40 %, by s námi možná nesouhlasili, tvůrci se ale, zdá se, nenašli v předchozích strategiích, ale spíše v atmosférických zážitcích. Jejich poslední hra, sci-fi horor Syndrome, již posbíral hezkých 69 %, nově oznámený psychologický thriller Those Who Remain pak bude pravděpodobně mířit ještě do vyšších sfér.

Vžijete se v něm do role Edwarda Turnera, obyčejného muže s lehce pohnutou minulostí, který se ocitne ve špatný čas na špatném místě. Vaším hlavním úkolem pak bude zůstat ve světle, kde na vás nebudou moci temné potvory.

Doufejme tedy, že inspiraci z Alana Wakea si tvůrci nevezmou jen po stránce zasazení a herních mechanismů, ale i po stránce kvality. Dozvíme se tak již příští rok, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama