Chystá se bundle Switch+Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se bundle Switch+Fortnite

Chystá se bundle Switch+Fortnite

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 9. 2018 08:56
Reklama

Fortnite je bezpochyby fenoménem posledních měsíců, jeho vliv sahá do mnoha jiných odvětví včetně ovlivňování běžného života jeho hráčů. To zcela jistě cítí i Nintendo, které se rozhodlo vytvořit bundle konzole, ve kterém hráči najdou samotný Switch a předměty právě do Fortnite.

Bundle vyjde zámořské hráče na 299 dolarů, v obchodech si ho budou moci koupit od 5. října. O jeho distribuci do ČR zatím nejsou žádné zprávy, ale pokud bychom si tipli, české zastoupení v podobě společnosti ConQuest si tuto šanci nenechá ujít. Přeci jen, Fortnite je ohromně populární jak v naší kotlině, tak i v zemi prezidenta Andreje Kisky, tudíž očekáváme, že na začátku října dostanou šanci zakoupit si tento bundle i čeští a slovenští hráči. A co krom samotné přenosné konzole balíček nabídne? Předně 1000 jednotek in-game měny, kterou budou moci hráči utratit například zakoupením battle passu, dále novopečení majitelé Switche dostanou Double Helix Bundle, který obsahuje různé herní předměty.

Chystá se bundle Switch+Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz

A co vy, uvažovali byste o zakoupení Nintenda Switcha v tomto bundlu, nebo vás fenomén Fortnite úplně míjí? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama