Dead Trigger 2 vylepšil masivní update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Trigger 2 vylepšil masivní update

Dead Trigger 2 vylepšil masivní update

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 9. 2018 12:05
Reklama

Populární mobilní zombie akci Dead Trigger 2 od brněnských Madfinger Games pravděpodobně nemusíme dlouho představovat – vždyť si ji za bezmála pět let existence stáhlo neuvěřitelných 100 milionů lidí. Pokud patříte, nebo jste někdy patřili mezi ně, určitě vás potěší dnešní zpráva – hra dostane spousty nového obsahu.

Prvním zásadním upgradem je vylepšení grafiky, která už dříve patřila k mobilní špičce. Přibyde i nový region, a možnost upgradovat hrdinu a jeho předměty na úroveň 11. Nejzajímavějším přídavkem je však bezesporu hned pětice nových módů na třech taktéž nových mapách Nuclear Plant, Abandoned Factory a Farm. Oficiální popis módů naleznete níže, nám už nezbývá nic jiného, než vás přesměrovat na App Store a Google Play, kde si hru můžete zdarma stáhnout.

Chicken Hunt - Jakmile se hra přenese na zvířecí farmu, objeví se hejno zombie slepic, jejichž osud je zpečetěn smlouvou mezi farmářem a hrdinou, který infekci za slušnou odměnu vyčistí.

Balloon Shooting - V takové postapo atomové elektrárně lze čekat cokoliv, ale zombíci s pouťovými balónky nikoho nenapadnou jako první možnost. Ale tohle je Dead Trigger 2, zábava bez hranic. Každý sestřelený balónek znamená cash navíc, takže první rána do balónku a až poté řezničina s hromadou zombie mrtvol nakonec.

Mortar Attack - Mortar je zbraň, která jednou musela přijít a nyní je zde v plné síle. Všichni hráči konečně zažijí tu mega satisfakci, kdy se před nimi davy zombíků vrhají vstříc explozivnímu konci svých neživotů.

Finding Rabbits - Děsivě fialoví bunnies všude, ale čím více jich hráč rozstřelí, tím větší bude odměna. 

Borrow a Weapon - Hráč dostane 3 zbraně, které nemá ve své výbavě. Tahle půjčka umožní vyzkoušet všechny zbraně Dead Trigger 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama