Vývoj Bayonetty 3 pokračuje velmi dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Bayonetty 3 pokračuje velmi dobře

Vývoj Bayonetty 3 pokračuje velmi dobře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 12:40 1
Reklama

O pokračování mlátičky se sexy čarodějkou v hlavní roli od studia PlatinumGames jsme neslyšeli od doby, co hra byla oficiálně představena. Na event Bitsummit Roadshow sice vývojáři žádné materiály nepřivezli, ale alespoň na hru přišla řeč. Ubezpečili všechny fanoušky, že vývoj je na tom opravdu dobře a nemohou se dočkat, až hru budou moci hráčům ukázat v plné parádě.

Konkrétně tato slova pocházejí z rozhovoru, ve kterém figurovali Hideki Kamija a Acuši Inaba. “Jsme opravdu rádi, že vám můžeme říct, že vývoj pokračuje opravdu nadmíru dobře. Rozhodně se máte na co těšit.” Už by ale bylo na čase také něco z jejich nového titulu ukázat. Odhadujeme, že to bude nejdřív na E3. Pokud ale Bayonetta vynechá i příští rok, fanoušci z toho rozhodně radost mít nebudou.

Také bylo potvrzeno, že si Bayonettu 3 nezahrajete nikde jinde než na Nintendo Switchi. Kamija to odůvodnil tak, že Nintendo poskytuje při vývoji tohoto projektu velkou podporu a bez ní by pokračování nikdy nevzniklo. Doufáme, že do konce roku 2019 se tohoto pokračování konečně dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama