Trilogie Ace Attorney vyjde na jaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trilogie Ace Attorney vyjde na jaře

Trilogie Ace Attorney vyjde na jaře

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 9. 2018 11:18 1
Reklama

Pokud jste někdy zatoužili vyzkoušet si roli advokáta, už brzy dostanete díky chystané trilogii právnických adventur Phoenix Wright: Ace Attorney svou šanci. Nově oznámená kompilace prvních tří dílů totiž dorazí na PC, PS4, Xbox One i Switch už začátkem příštího roku.

Obsahem Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy budou kromě původní hry z roku 2001 i další dvě pokračování s podtituly „Justice for All“ a „Trials and Tribulations“. Všechny tři hry vyšly původně pro Game Boy Advance, ale dočkaly se řady portů na nejrůznější platformy, naposledy na Nintendo Wii.

Jako začínající advokát budeme před neúprosným soudem bránit své klienty a snažit se prokázat jejich nevinu. Hratelnost se v zásadě dělí na dvě části – vyšetřování a soudní procesy. Zatímco během vyšetřování se zaměříme na sbírání důkazů, v soudní síni se budeme věnovat komunikaci se svědky, žalobcem a v neposlední řadě se samotným soudcem.

Hry byly pro moderní systémy samozřejmě upraveny tak, aby se pohodlně hrály, takže se kromě přepracovaného ovládání dočkáme i změn v grafice a zvuku. Přidány byly i různé způsoby přeskakování dialogů a možnost více uložených pozic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama