10 nejlepších hráčů ve FIFA 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 nejlepších hráčů ve FIFA 19

10 nejlepších hráčů ve FIFA 19

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 9. 2018 16:14 7
Reklama

Už jen pár dní dělí všechny fotbalové fandy od toho, aby se pustili do hraní nejnovějšího dílu ze série FIFA. Na naší recenzi pracuje vrchní fotbalový guru Honza, dočkat byste se ji měli ještě tento týden. Mezitím si můžeme společně projít 10 hráčů, kteří mají v rámci FIFA 19 nejvyšší hodnocení.

O první příčku se (nepřekvapivě) dělí dva nejlepší fotbalisté poslední dekády, tedy Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. První jmenovaný změnil během léta působiště, kdy z Realu Madrid přestoupil do turínského Juventusu. Naproti tomu argentinský útočník dál zůstává věrný barvám Barcelony. Jak Ronaldo, tak Messi, obdrželi od vývojářů souhrnný rating 94, přičemž Portugalec má v jednotlivých statistikách drobně navrch. O dva body méně získal Brazilec Neymar hájící barvy pařížského PSG. Na „bramborové“ příčce skončil Luka Modrič, mozek hry vicemistrů světa z Chorvatska, jenž hodnocení činí 91. Těsně za ním se umístila dvojice záložníků z Premier League, Kevin de Bruyne a Eden Hazard, oba se stejnou číselnou hodnotou jako Modrič.

Prvním obráncem na seznamu je Sergio Ramos, který vyniká bráněním standartních situací a získáváním červených karet. Stejné hodnocení, tedy 91, obdržel i Luis Suárez z Barcelony a brankář Rudých ďáblů, David De Gea. A konečně první desítku úplně nejlepších hráčů v nové FIFA 19 uzavírá další hráč Realu Madrid, středopolař Toni Kroos. Pokud vás zajímají detailní hodnocení všech jmenovaných, zamiřte pod novinku do galerie.

Hráli jste demo FIFA 19, jak se vám případně zamlouvalo? Nebo jste naopak fandové konkurenční série PES? Dejte nám vědět do diskuze!

FIFA 19 si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama