Cesta dětskou fantazií v My Brother Rabbit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cesta dětskou fantazií v My Brother Rabbit

Cesta dětskou fantazií v My Brother Rabbit

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

24. 9. 2018 17:35
Reklama

I mezi těmi všemi prvními, druhými a třetími světovými válkami se občas najde zenová hra, ze které naprosto čiší dobro, pohoda a klidná atmosféra. Jednou z nich je i My Brother Rabbit, vycházející v těchto dnech na všechny velké platformy.

Jedná se o kreslenou explorační adventuru, zasazenou v světě dětské fantazie. Jak ostatně polští tvůrci z Artifex Mundi předesílají, My Brother Rabbit je nostalgickou cestou do časů, kdy sny měly sílu stavět celé světy. Ať už vám fantazie postupem času úplně vymizela ze slovníku, nebo fantazírujete na denní bázi, příběh o nemocné dceři, trávící čas v nemocnici, zatímco se jí starší bratr snaží ulevit pomocí výletů do abstraktních světů, by se vám mohl líbit.

A to i proto, že dětská imaginace není jen nějakou nicneříkající nálepkou – na hře s tvůrci totiž spolupracovaly i jejich vlastní děti, světy by proto měly působit opravdu roztodivně, což potvrzují i první recenze. My Brother Rabbit vyšlo 21. září, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama