Online podpora několika PS3 her končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Online podpora několika PS3 her končí

Online podpora několika PS3 her končí

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 9. 2018 13:28 1
Reklama

Sony aktualizovala popisky v PlayStation Store u několika PS3 titulů o informaci, že hra pro více hráčů a další online funkcionality už u nich nebudou dále k dispozici. Konkrétně se tato situace týká her PlayStation All-Stars Battle Royale, Twisted Metal a Warhawk. Servery budou zřejmě vypnuty z důvodu malého počtu aktivních hráčů, a to přesně 25. října.

PlayStation All-Stars Battle Royale, která nemá nic společného s dnes velmi populárním online žánrem, vyšla v roce 2012 jako konkurence série Super Smash Bros. od Nintenda. Jednalo se tedy o bojovku s postavičkami ze známých značek spojených se Sony. Ačkoli souboje Nathana Drakea a Sackboye nebyly úplně nepovedenou záležitostí, slávy svého vzoru nikdy nedosáhly a hra se dalšího pokračování nedočkala.

Warhawk vyšel už v roce 2007 a jednalo se o povedenou multiplayerovou střílečku z pohledu třetí osoby, která byla remakem stejnojmenné hry z prvního PlayStationu. Za povedenou se považuje i následující hra, tedy Twisted Metal od studia Eat Sleep Play. Ta byla posledním příspěvkem do série sahající až do roku 1995, avšak po odchodu známého videoherního designéra Davida Jeffeho se studio zaměřilo na mobilní hry, což se mu později stalo osudným.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama