Starlink se připomíná launch trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starlink se připomíná launch trailerem

Starlink se připomíná launch trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 10. 2018 11:58
Reklama

O své místo na slunci v nabušené podzimní sezóně bude bojovat také Starlink: Battle for Atlas. Akční adventura od Ubisoftu , v níž budete cestovat hvězdným systémem Atlas, navštěvovat nové světy a skládat si posádku z jejich zajímavých obyvatel, se nyní připomíná launch trailerem.

Příběh se točí kolem záchrany systému Atlas od zlé robotí Zapomenuté legie. Starlink spoléhá na toys-to-life systém, kdy si můžete kupovat reálné součástky a skládat modely lodí, které se následně promítnou do hry. Autoři slibují velkou variabilitu a svobodu v tom, jak svou loď navrhnout a vybavit, tak aby přesně seděla vašemu hernímu stylu.

Se svou lodí můžete plynule přecházet z vesmíru na povrch planet. Ve hře má údajně vaše rozhodování hrát zásadní roli a utvářet osud celého systému. Hra běží na enginu Snowdrop, který debutoval v předloňském The Division a od té doby jej využil například South Park: The Fractured But Whole nebo Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Více si o hře ostatně přečíst v Davidových dojmech z hraní na Nintendo Post E3 eventu. Starlink vychází na PS4, Xboxu One a Switchi, na poslední jmenované konzoli navíc dostane exkluzivní obsah v podobě bonusových misí s Foxem McCloudem ze série Star Fox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama