Dočasný režim vás ve Fortnite nechá tančit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočasný režim vás ve Fortnite nechá tančit

Dočasný režim vás ve Fortnite nechá tančit

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2018 11:03
Reklama

Overwatch byl dlouhou dobu brán za vzor, jak by měla hra vypadat i dlouho po vydání. Neustále updaty, eventy, které mají okořenit jinak stále stejnou hratelnost a stejné režimy, a i po dvou letech se teď můžeme těšit na další. Epic Blizzard v tomto ohledu zdárně následuje, ve Fortnite spustil nedávno šestou sezónu a nyní se chystá další časově omezený režim.

A stejně jako autoři Overwatche, i Epic je poměrně kreativní. Tentokrát se snaží herně zakomponovat ikonické tanečky, které jsou neméně slavné, než hra samotná. Novinka Disco Domination LTM se soustředí na ovládnutí určitých oblastí a následné jejich udržení za každou cenu. Fór je v tom, že těmito místy jsou taneční parkety, a neovládnete je jinak, než tím, že na nich budete tančit.

Je možné, že se novinka do hry podívá už dnes v rámci nového updatu. Takže až přijdete domů, nezapomeňte se ve Fortnite podívat, co je nového. Je pravděpodobné, že součástí balíčku budou i další kosmetické novinky. Šestá sezóna v tomto ohledu nabídla trojici skinů. Velkou novinkou ale jsou i mazlíčci, které s vámi sice nebojují, ale alespoň nejste v napínavých chvílích proti ostatním sám.

No a i když už od začátku Fortnite hrajeme na té samé mapě, opět došlo k její změně. Nejviditelnější změnou je vznášející se ostrov u oblasti Loot Lake. Jezero mělo ve své centrální části ostrov s domkem, který nově levituje vysoko nad zemí. Nechte nás hádat – jeden taneční parket bude i tam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama